“Žene Orašja” na druženju žena Sjeveroistočne Bosne u Brčkom

Članice Udruge „Žene Orašja“ uključile su se u projekt „Partnerstvo za upošljavanje u Posavini“, čiji je jedan od partnera Općina Orašje.

Predstavnica udruge Amela Jahić sudjelovala je na Info danu održanom u utorak u Orašju, na kojem su predstavljeni uvjeti prijave na javni poziv za stručno osposobljavanje, u kojem bi svoje mjesto mogle naći i njihove članice.

Predsjednica Udruge „Žene Orašja“ Rizama Tukulj kazala nam je kako je 60-ak članica i žena iz Orašja sudjelovalo protekloga vikenda na tradicionalnom druženju žena Sjeveroistočne Bosne. Domaćin ovoga susreta, nakon Orašja i Tuzle, bilo je Brčko a iduće gostovanje zakazano je za 11. mjesec u Šamcu.

Predsjednica Tukulj kaže kako se uvijek rado odazivaju ovakvim susretima, ali i projektima drugih udruženja. Tako će ove subote 7. listopada, skupa s „narcisama“ iz ŽP biti njihova, sada već tradicionalna. potpora u Šetnji za ozdravljenje u Sarajevu.

Članice udruge su se samoinicijativno organizirale i platile odlazak u Sarajevo kako bi našim, ali i svim ženama koje su se suočile s karcinomom dojke, bile potpora na putu ka njihovom ozdravljenju.

„Žene Orašja“ organiziraju i humanitarne projekte u cilju pomoći sugrađanima u stanju socijalne potrebe, kao i starijim i bolesnim osobama.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće