“Muškarci ne plaču”, bh kandidat za Oscara večeras na Danima hrvatskog filma u Orašju

Projekcijom filma „Mrtve ribe plivaju na leđima“ Kristijana Milića, sinoć je okončano prikazivanje prve polovice repertoara ovogodišnjeg 22. filmskog festivala u Orašju.

S velikim zanimanjem publike očekuje se i večerašnja projekcija filma „Muškarci ne plaču“ redatelja Alena Drljevića, ovogodišnjeg kandidata BiH za američku filmsku nagradu Oscar.

Film pripovijeda priču o desetorici ratnih veterana, s različitih strana, iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije, koji su nekada pripadali vojskama koje su ratovale jedne protiv drugih u ratovima devedesetih na području bivše Jugoslavije, okupljenih na mirovnoj radionici, koju organizira jedna organizacija u udaljenom planinskom hotelu.

Početak je u 20,00 sati, a ulaz je besplatan. Podsjetimo, do sada su na 22. Danima hrvatskog filma u Orašju prikazani „Ustav Republike Hrvatske“, „Posljednja barijera“, „Agape“ i „Mrtve ribe plivaju na leđima“, a pored večerašnje projekcije, preostali su još „Uzbuna na zelenom vrhu“, „Ne gledaj mi u pijat“ i „Anka“.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće