Udruga žena “Žene Orašja” organizirala večeru i druženje u povodu Ramazana

Udruga „Žene Orašja“ punih deset godina u povodu Ramazana organizira zajedničku večeru i druženje za majke, supruge i sestre poginulih branitelja i članice Udruge.

Na sinoćnjem Iftaru okupilo se 50-ak žena, od kojih je njih 15 iz obitelji poginulih branitelja, te članice i gošće, među kojima i predstavnice Udruge Narcisa Orašje. Uz ovo zajedničko druženje, sedam Iftara uručeno je bolesnim osobama u njihovim domovima, kazala je predsjednica Udruge Rizama Tukulj.

Udruga je za ovaj projekt dobila i dvije donacije anonimnih donatora, dio sredstava osiguran je i iz blagajne udruge, a dio vlastitim sudjelovanjem žena. „Ovim činom želimo poručiti majkama poginulih branitelja, njihovim suprugama i sestrama, da nisu zabravljene i same, ali nažalost svake godine ih je sve manje“, kazala je predsjednica Tukulj. Pozive su iz udruge uputili na puno više adresa, nego što je bio odziva, ali iz objektivnih razloga neke se žene nisu mogle odazvati. „Ovo je i vid druženja, jer sve je manje vremena i prilika za zajednička okupljanja žena, tako da je ovaj susret biti i kratak odmak od uobičajene svakodnevice“, naglasila je predsjednica Tukulj.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće