U Orašju sastanak za potencijalne podnositelje prijava za bespovratna sredstva

Projekt “Konkurentnost i inovacije: Lokalne razvojne strategije – EU4Business” je četverogodišnja inicijativa (2018-2022) koja je financirana primarno od strane Europske Unije (EU)  u okviru Instrumenta za predpristupnu pomoć (IPA) II.

Projekt provode Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ), Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP) i Međunarodna organizacija rada (ILO). UNDP je odgovoran za  provedbu aktivnosti iz oblasti poljoprivrede, prehrane i ruralnog razvoja.

Projekt EU4Business je 29. srpnja 2019. godine objavio javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava za mjeru podrške investicijama u prerađivačke kapacitete i marketing poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda (prerada i marketing).

Sve informacije kao i potrebni dokumenti za ovaj javni poziv se mogu pronaći na web stranici UNDP http://www.ba.undp.org/ i na stranici projekta https://eu4business.ba/.

Ukupna raspoloživa sredstva za podršku investicijama u prerađivačke kapacitete i marketing poljoprivredno-prehrambenih proizvoda iznose do 2.550.000 KM. Bespovratna sredstva po jednoj prijavi mogu iznositi od 145.000 KM do 290.000 KM (bez PDV-a). Za svaki projekt podnositelj prijave mora osigurati vlastito sufinanciranje u iznosu od minimalno 50% ukupnog iznosa predložene investicije (50% sufinanciranje podnositelje prijave i 50% sufinanciranje kroz mjeru podrške). Sufinanciranje mora biti novčano, te se sudjelovanje neke druge vrste neće uzimati u obzir.

Informativni sastanak u Orašju, na kojem svi zainteresirani mogu dobiti odgovore na pitanja u vezi s javnim pozivom i procesom podnošenja prijava održati će se u petak 06.09.2019.g. u Općinskoj vijećnici ( Omladinski dom) s početkom u 09,30 sati, izvijestili su danas iz UNDP-a.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće