Radiopostaja Orašje u kampanji „Stop švercu“

U svega dva mjeseca kampanje „Stop švercu“, na otvorenu liniju Uprave za neizravno oporezivanje BiH broj 080 020 607, zaprimljeno je 256 poziva građana, što je značajno više nego u cijeloj 2019.godini.

Po osnovu tih poziva, ovlašteni službenici Uprave oduzeli su 58.940 paklica cigareta i blizu 1.700 kg duhana koji nisu obilježeni akciznim markicama, kao i dvije mašine za rezanje duhana. Ukupna vrijednost oduzete robe procjenjuje se na više od pola milijuna KM.

Kroz emitiranje spota „Stop švercu“, Radiopostaja Orašje uspostavila je partnerski odnos s Upravom za neizravno oporezivanje BiH, što je primjer dobre suradnje medija i državne institucije pri realiziranju aktivnosti od javnog interesa i značaja. –„S obzirom na činjenicu da smo zajedno s vama značajno utjecali na podizanje svijesti građana kako bi se smanjilo „crno tržište“ trošarinskih proizvoda, upućujemo vam zahvalnost za suradnju i podršku. Obzirom da kampanja i dalje traje, očekujemo da u svojem programu nastavite emitirati spot za otvorenu liniju „Stop švercu“,- stoji u dopisu kojeg je Uprava za neizravno oporezivanje BiH uputila na adresu Radiopostaje Orašje.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće