Priopćenje MUP-a ŽP: Ministar branitelja Kopić nije sudjelovao u tuči

Povodom dobivenih informacija i glasina u narodu kako je Ministar branitelja u Vladi Županije Posavske Marijan Kopić sudjelovao u fizičkom obračunu u Oštroj Luci u kojem je bio uključen vlasnik poduzeća Vinković kontaktirali smo MUP ŽP da provjerimo navode.

Prema priopćenju MUP-a ŽP oni nemaju saznanja da je Ministar sudjelovao u tuči, a u ovoj godini isti nikada nije lišavan slobode.

-Povodom Vašeg upita u svezi sa eventualnim sudjelovanjem u tuči, odnosno lišavanjem slobode ministra branitelja g-dina Marijana Kopića, obavještavamo Vas da u službenim evidencijama policije, za tekuću godinu, ne postoje podaci o lišavanju slobode navedenog ministra, odnosno o njegovom sudjelovanju u tuči. odgovor je MUP.a ŽP na naš upit.

Na upit putem Facebooka o navedenom događaju, Ministar Kopić nije htio dati svoj komentar.

MIinistar Kopić na poziciju Ministra branitelja postavljen je 2014 godine ispred HSP-a, postavljen je u sklopu dogovora s HDZ-om kako bi HDZ kupio jednu ruku HSP koja im je nedostajala. Uz Kopića, ta ruka je plaćena zapošljavanje obitelji Ive BIlušića tadašnjeg zastupnika skupštine ŽP.

Autor: Mario Pejić

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće