Potpisani ugovori o radu s radnicima za javne radove

Općinski načelnik Stanko Vincetić potpisao je ugovore o radu s 28 osoba za javne radove u sklopu projekta "Lokalni integrirani razvoj".

Od 30 odabranih, dvoje je odustalo, pa je ugovore potpisalo 28 angažiranih na privremenom radu u trajanju od četiri mjeseca na poslovima vezanim za zaštitu okoliša, komunalne i radove na javnim objektima.

Angažirani radnici će, između ostalog, održavati makadamske ceste i putne pojase, sanirat će šljunkom udarne rupe, čistit će javne površine i ulice, održavat će obrambeni i poljski nasip, bojati ograde na igralištima i tribinama, dječjem vrtiću, mjesnim zajednicama, a pokosit će i travu na zelenim površinama oko spomen-obilježja, kapelica i parkova po mjesnim zajednicama.

Prije potpisivanja ugovora, održano je predavanje na temu zaštite na radu, a svima je podijeljen Priručnik o zaštiti na radu, te zaštita oprema za rad.

Projekt sa 50.000 KM financira EU, a implementira ga UNDP BiH, dok će Općina Orašje izdvojiti 15.000 KM, a nadležno ministarstvo 5.000 KM za nabavku opreme poput trimera ili kosilica za mjesne zajednice.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće