Otvoren novi put u Vitanovićima

Dogradonačelnik Brčko distrikta BiH Anto Domić svečano je otvorio novu asfaltnu cestu u Mjesnoj zajednici Vitanovići duljine 300 metara.

Vrijednost ovoga projekta je 27.000 KM. Dogradonačelnik Anto Domić ovom je prigodom istaknuo da se na ovaj način osigurava kvalitetniji život građana na prostoru Brčko distrikta BiH.

„Naša je zadaća da svakom čovjeku koji živi na prostoru Brčko distrikta BiH osiguramo adekvatnu infrastrukturu kako bi mogao imati dobru povezanost, ne samo na prostoru Distrikta nego i dalje, ali i da stvaramo dobre pretpostavke u smislu poticajnih mjera u poljoprivredi, gospodarstvu ili u socijalnoj sferi kako bi naši ljudi ovdje vidjeli svoju perspektivu i ne bi došli u iskušenje da napuste ovaj prostor“, istaknuo je Domić, koji je naglasio da je cesta napravljena na zahtjev mještana.

Ivo Tufekčić, mještanin sela, rekao je da je zaselak Tufekčići nakon 70 godina dobio asfalt.

„Mnogo nam znači nova cesta jer će naša djeca, a i mi ćemo imati uvjetno mjesto za život. Poteškoće smo ranije imali naročito u zimskim uvjetima kada je snijeg znao paralizirati ovaj dio sela“, dodao je Tufekčić.

Ivica Filipović, zamjenik predsjednika Skupštine Brčko distrikta BiH, istaknuo je da je otvaranje ove asfaltne ceste lijepa prigoda i potvrda da se radi na osiguravanju kvalitetnijeg života stanovnika Brčko distrikta BiH.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće