Održano 22. županijsko natjecanje “Sigurno u prometu” za ŽP

OŠ Ruđera Boškovića Donja Mahala danas je bila domaćin 22. županijskog natjecanja „Sigurno u prometu“.

Ovu prometno edukativnu akciju za učenike osnovnih škola u poznavanju prometnih propisa i sigurnosnih pravila, organizira AMK Posavac Orašje, koji je za najbolje plasirane učenike i škole osigurao i prigodne nagrade. Natjecanje „Sigurno u prometu“ ima za cilj pružiti učenicima temeljna znanja o prometnim propisima i sigurnosnim pravilima, i da što bolje ovladaju vještinama vožnje biciklom.

U kategoriji djevojčica, najuspješnija je bila Lana Zmajić iz OŠ Vladimira Nazora Odžak, koja je uz diplomu i pehar, za prvo mjesto, nagrađena biciklom, drugo mjesto osvojila je Anđela Jazvić, iz iste škole, kojoj je pripala diploma, pehar i prigodan poklon, a na treće mjesto plasirala se Dora Brašnić iz OŠ Orašje, kojoj su uručeni diploma, pehar i prigodan dar. .

U konkurenciji dječaka prvo mjesto osvojio je Mislav Brkić, učenik OŠ Orašje koji je, uz diplomu i pehar, također nagrađen s biciklom, drugo mjesto osvojio je Leonardo Dominković, učenik OŠ Orašje, a treće Enis Zolotić iz OŠ Vladimira Nazora Odžak, kojima su pripale diplome, pehari i prigodni pokloni.

Kada je u pitanju ekipni plasman, najuspješnija je bila OŠ Vladimira Nazora Odžak, drugo mjesto osvojila je OŠ Orašje, a na trećem se plasirala OŠ Ruđera Boškovića Donja Mahala. Sve tri škole su dobile diplome i pehar, a uručene su i zahvalnice svim školama na sudjelovanju. Po završetku natjecanja, u organizaciji AMK Posavac Orašje, u Orašju je upriličen zajednički ručak za sve sudionike natjecanja „Sigurno u prometu“.

Od djevojčica i dječaka, koji su osvojili prva tri mjesta, bit će formirana ekipa koja će predstavljati ŽP na međužupanijskom natjecanju, čiji termin i mjesto održavanja još nisu utvrđeni.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće