Obilježavanje obljetnice iz Domovinskoga rata u Tolisi i 27. obljetnice osnutka UDiVDR-a 5. samostalne VP HVO-a BP

Nastavljaju se programi obilježavanja obljetnica iz Domovinskoga rata, pa će tako u nedjelju 14. srpnja sadržaji biti organizirani u Tolisi.

Najprije će u crkvi na Raščici u 11 sati biti služena Sv. misa zadušnica za poginule i umrle branitelje iz Tolise, a potom će kod Spomen obilježja u Tolisi biti položeni vijenci i zapaljenje svijeće, u znak sjećanja na hrabre branitelje koji su živote dali braneći svoju rodnu grudu.

I Udruga dragovoljaca-veterana DR-a 5. samostalne satnije Vojne policije HVO-a Bosanske Posavine obilježava 27. obljetnicu osnutka VP HVO-a i 7. obljetnicu utemeljenja Udruge dragovoljaca i veterana DR-a 5. samostalne satnije Vojne policije HVO-a Bosanske Posavine obilježava. Program obilježavanja će započeti sutra paljenjem svijeća na mjesnim grobljima za sve poginule i umrle pripadnike, a nastavit će se u nedjelju 14. srpnja okupljanjem članova udruge od 10 sati, ispred ureda Udruge, u 11 je sv. misa za poginule, nestale i umrle pripadnike VP u crkvi u Orašju, a u 12 sati će biti polaganje vijenca i paljenje svijeća kod Spomen obilježja u Orašju, a druženje uz domjenak će se nastaviti u MK Veterani, na ulazu u Matiće. IZ Organizacijskog odbora su pozvali sve bivše pripadnike, kao i obitelji poginulih, umrlih i nestalih pripadnika VPkao i sve prijatelje udruge na svečano obilježavanje ovih obljetnica.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće