Narcisa ŽP organizira registraciju podrške u Orašju i Odžaku 9. rujna

U formi pripreme ovogodišnje „Trke/Šetnje za ozdravljenje“ koja će se 7. 10. održati u Sarajevu, s ciljem osnaživanje zdravlja žena BiH u borbi protiv karcinoma dojke.

Udruga žena oboljelih od raka dojke Narcisa ŽP Orašje organizira u subotu 9. rujna registraciju podrške u Orašju i Odžaku.

Toga će se dana u terminu od 11 do 12 sati prodavati bijele majice po cijeni od 10 KM, kao znak potpore ženama oboljelim od karcinoma dojke, a sav novac ide za osiguranje paketića “Prve pomoći” za novooperirane žene BiH i besplatne mamografske preglede u ruralnim dijelovima BiH za žene od 40 do 60 godina.

Ove godine za ŽP osigurano je 150 majica, od kojih je 100-inu za općinu Odžak, i već su sve prodane, a 50 ih je za općine Orašje i Domaljevac-Šamac.

U Orašju će registracija i prodaja majica biti kod fontane u parku, a u Odžaku kod tamošnje cvjećarne.

Narcis-a i ove godine organizira odlazak u Sarajevo dva autobusa žena i njihove potpore iz ŽP, a u trećem autobusu će biti članice Udruge „Žene Orašja“ koje su se samoinicijativno organizirale i ove godine i bit će velika potpora narcisama.

Na poseban način svoju potporu ovim hrabrim ženama, koje će toga dana biti u roza majicama, iskazat će Nihad Alić iz Odžaka. On se ove godine odlučio pješice iz Odžaka krenuti u Sarajevo,gdje će se pridružiti narcisama i svim sudionicima Šetnje za ozdravljenje.

Nihad je pješice išao za Vukovar i Srebrenicu, odajući počast žrtvama iz protekloga rata, a sada je odlučio na ovaj način potporu dati i ženama koje su se suočile s ovom teškom bolešću.

Detalji ovoga projekta dogovorit će se sutra na sastanku narcisa s gdinom Alićem, doznajemo od predsjednice udruge Valentine Halilović. U Sarajevu će 7. listopada za narcise i sve žene s dijagnozom karcinoma dojke za ozdravljenje trčati još 6 osoba iz Odžaka.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće