Javni poziv za sufinanciranje projekata zaštite okoliša u ŽP

Ministarstvo prometa, veza i zaštite okoliša ŽP raspisalo je Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za sufinanciranje projekata zaštite okoliša.

Predmet javnog poziva je prikupljanje prijava za programe/projekte za raspodjelu sredstava koja će se odnositi na sufinanciranje projekata za zaštitu okoliša, zaštitu prirode, unapređenje i razvoj društvene javne komunalne infrastrukture, projekata energetske učinkovitosti, podizanje svijesti javnosti i drugih sličnih aktivnosti.

Za projektne aktivnosti iz područja zaštite okoliša kao potpora razvoju lokalnih zajednica za očuvanje i unapređenje kvalitete zraka, tla i vode, raspoloživi iznos je 50.000 KM, a pravo sudjelovanja imaju jedinice lokalne samouprave, javne ustanove i javna poduzeća. Za projekte aktivnosti zbrinjavanja komunalnog otpada, izgradnje komunalne infrastrukture, sanacija deponija i nabavke opreme, na raspolaganju je iznos od 200.000 KM, a mogu sudjelovati javna poduzeća, nevladine organizacije, javne ustanove i mjesne zajednice. Za projekte aktivnosti na promociji zaštite okoliša, raspoloživ iznos je 25.000 KM i otvoren je za ekološka udruženja, neprofitne organizacije i obrazovne ustanove. Javni poziv ostaje otvoren do 9. studenog i može se preuzeti na stranici Vlade ŽP.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće