Izvješće MUP-a ŽP: Policiji prijavljene dvije prometne nezgode, provala i fizički napad

Prema izvješću MUP-a Županije Posavske u vikendu iza nas dogodile su se dvije prometne nezgode, a obje su skrivili mladići iz Tolise.

Vremenskim redoslijedom,

– Dana 21.04.2018 godine u 01.20 sati se na križanju II i III Ulice u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv a koju je krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta u alkoholiziranom stanju uzrokovao 18 godišnji I.V. iz Tolise koji je lišen slobode i zadržan do istrežnjenja. Protiv imenovanog će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

-dana 22.04.2018 godine u 05.55 sati PS Orašje je zaprimila prijavu pružanja pomoći u prometnoj nezgodi povrijeđenim osobama. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je utvrdila da se nezgoda dogodila u Franjevačkoj ulici u Donjoj Mahaloj a ada su u istoj sudjelovala 2 pmv i da je istu nepropisno pretičući uzrokovao 21 godišnji M.P. iz Tolise protiv koga će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

Uz ove dvije prometne nezgode, policiji je prijavljena provala u Bosanac, te prijava fizičkog napada na stadionu NK Hajduk iz Orašja.

– dana 21.04 u 18.20 sati PS Orašje je zaprimila prijavu fizičkog napada i nanošenje povreda na nogometnom stadionu N.K. Hajduka“ iz Orašja. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je utvrdila da je fizički napad izvršio 22 godišnjak sa inicijalima E.A. iz Orašja protiv koga će sukladno težini povreda napadnutog biti poduzete zakonom predviđene mjere.

Izvor: MUP ŽP

Autor: Mario Pejić

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće