Imenovani birački odbori i mobilni timovi u izbornoj jedinici Orašje

Općinsko izborno povjerenstvo Orašje donijelo je Rješenje o imenovanju članova biračkih odbora i mobilnih timova u izbornoj jedinici Orašje.

Ukupno su u općini Orašje predviđena 23 redovna biračka mjesta, jedno za glasanje u odsutnosti i na nepotvrđenim listićima, te dva mobilna tima.

Za provedbu Općih izbora u BiH, Općinsko izborno povjerenstvo Orašje imenovalo je biračke odbore odn. predsjednike i po četiri člana, te njihove zamjenike za redovna biračka mjesta, predsjednika i dva člana, te njihove zamjene za biračko mjesto za glasanje u odsutnosti i na nepotvrđenim listićima i u dva mobilna tima – ukupno 268 osoba.

Njih su predložili politički subjekti prema pozicijama koje su dobili temeljem rezultata ždrijeba kojeg je provelo Središnje izborno povjerenstvo BiH.

Na one pozicije u biračkim odborima za koje nisu dostavljeni prijedlozi, Općinsko izborno povjerenstvo Orašje imenovalo je osobe iz svojih evidencija članova i zamjenika biračkih odbora u izborima održanim ranijih godina.

Oni će krajem mjeseca proći obuku kako bi uspješno odradili posao na dan izbora 7. listopada o.g. , doznajemo u Općinskom izbornom povjerenstvu Orašje.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće