HUMANITARNE AKCIJE ZA LIJEČENJE SLAĐANA BLAŽANOVIĆA

Životne okolnosti, bolest i siromaštvo u kojim se nađu naši sugrađani, nebrojeno su nas puta pozvali na solidarnost i humanost i uvijek smo uspješno polagali takve testove.
Ponovno smo na ispitu humanosti, ovoga puta za obitelj Blažanović, konkretno za pomoć u liječenju teško bolesnom Slađanu iz Ugljare. Ovaj 36-godišnji otac troje malodobne djece suočio se s teškom dijagnozom, a za liječenje i oporavak potrebna su značajna materijalna sredstva.
Obitelj Blažanović nije u mogućnosti sama plaćati liječenje, pa su dobri ljudi pokrenuli nekoliko humanitarnih projekata kako bi prikupili što više sredstava za nastavak Slađanove borbe na putu do ozdravljenja.
U nedjelju 31. listopada pod svetim misama u crkvi na Raščici, bit će prikupljani dobrovoljni prilozi vjernika, a tijekom dana i na nekoliko nogometnih utakmica će se prodavati ulaznice s istim ciljem.
I udruga građana „Osmjeh“ pokrenula je humanitarnu priču pod nazivom „Pomozimo Slađanu disati“, a njeni će aktivisti i prijatelji na blagdan Svih svetih, na Šibovačama imati prodajni štand, pa ga nikako nemojte zaobići.
Udruga „Matići u srcu“ također želi pomoći Slađanu, pa u srijedu 3. studenog organiziraju humanitarnu predstavu „Ambrina gostiona“, u Domu kulture u Matićima, s početkom u 19,30 sati. Ulaznice po cijeni od 5 KM mogu se kupiti u pretprodaji i na dan predstave.
U val dobrote pokrenut u humanitarnim akcijama, uključili su se i brojni nogometni klubovi, tako da će ovoga vikenda najveći broj nogometnih utakmica, uz natjecateljski, imati i humanitarni karakter.
Kako bi pomogli Slađanu Blažanoviću na putu do ozdravljenja, ljubitelji nogometa svoju humanost mogu iskazati kupovinom ulaznica za utakmice i tako dati svoj doprinos u njegovu liječenju. Prema našim informacijama, kompletan prihod od ulaznica s utakmica Orašje – Radnik, Kostrč- Dragovoljac, Hajduk – Mladost Domaljevac, Napredak – Mladost Sibovac, Korpar – Dinamo 75 i Sloga (Prud) – Vitanovići 78, domaćini su namijenili za liječenje Slađana Blažanovića iz Ugljare.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće