HU Samarita donirala uredski inventar i podijelila 10 donacija za stare i bolesne osobe

Nakon što je krajem prošle godine i službeno prestala s radom, HU “SAMARITA” Vidovice poklonila je dio svog uredskog inventara jednom povratniku samcu u Vidovice.

Volonteri HU “Samarita ” podijelili su i 10 donacija u vrijednosti od po 250 KM za 10 starih i bolesnih osoba za nabavku lijekova, od toga u Vidovice 5 donacija, Kopanice 3 i Jenjić 2 donacije.

Riječ je o preostalom novcu na računu udruge, a s obzirom da Samarita nema više novčanih sredstava, iz udruge su apelirali na individualno pomaganje, jer kako ističu, trenutačno u Vidovicama, Kopanicama i Jenjiću ima velik broj teško bolesnih, starih i nemoćnih osoba.

Jedan od načina prikupljanja sredstava za potrebne, udruga je organizirala i putem kasica, postavljenih na javnim mjestima. Posljednje dvije – u Pošti i Osnovnoj školi u Vidovicama su preuzete i prebrojane, u kojima je bilo nešto više od 100-inu KM, te su iz Udruge zahvalili svima koji su im omogućili da i na ovaj način ostvare kontakt s humanim ljudima. Prema očekivanjima,HU Samarita Vidovice bi proces gašenja trebala u potpunosti okončati u iduća dva mjeseca.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće