Drugi moto susret „Kraljevi raga“ u Tolisu privukli 800 motocikala

Uspješno je završen drugi susret motorista MK „Kraljevi raga“ iz Tolise.

Pokazali su se doraslim za organiziranje takve vrste susreta na koje je pristiglo oko 800 motora iz 60-ak klubova iz BiH,Hrvatske, Srbije, Slovenije i Njemačke. Kao posebno atraktivni gosti tomosovim old timerima stiglo je i 20 predstavnika Moto klubova iz Slovenije koji su se zbog odličnog gostoprimstva zadržali čak tri dana. “Svi smo mi entuzijasti. U Tolisi smo se osjećali baš kao kraljevi. Primili su nas kraljevski pa ćemo se Posavini uvijek rado vraćati i pokušati biti dobri domaćini kao ovdje”, poručio je u ime klubova iz Slovenije Silvio Mlinarić.

Zadovoljstvo uspješnom manifestacijom ne skriva ni 12 članova Upravnog odbora Moto kluba Kraljevi raga Mladići ovoga kluba krenuli su praktično od nule i izrasli u respektabilno i ozbiljno udruženje koje uspijeva odgovoriti zahtjevima velike manifestacije kojom su okupili zaljubljenike tomosa ali i drugih old timera. Susreti su se odvijali na moto kampu u krugu stadiona Sportskog društva „Sloga „Tolisa“. Posebno je atraktivan bio defile ulicama Tolise i općine Orašje, odvijale su se i razne moto-igre a nije nedostajalo ni uživo rock glazbe.

Sve u svemu, čista petica (ako je to najviša ocjena) za toliške „Kraljeve raga“ koji su u Tolisi upriličili kraljevsku feštu za zaljubljenike dvokotača.

Galerija slika

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće