ŠOK! DOKTOR I SESTRA VODILI LJUBAV U KOVID BOLNICI dok pacijenti jauču od bolova! Evo ko je razotkrio SRAMNU AFERU!

Medicinski radnici, koji su zahtijevali da se njihova imena ne otrkivaju, zaposleni su u okružnoj bolnici u rumunskom gradu Targu Žiju.

Javnost, ne samo u ovoj državi već i šire, ostala je u šoku nakon što se saznalo da jedan liječnik i jedna medicinska sestra, zaposleni u bolnici za Kovid pacijente, vode svaki dan ljubav unutar ustanove tokom svoje smjene.

Kako se navodi, medicinska sestra i liječnik na odjelu intenzivne njege bolnice, koji se inače nalazi u sistemu kovid bolnice, imali su svoje “seanse” već mjesecima, a sve se doznalo kada je neko anonimno obavijestio vodstvo bolnice.

Kako prenose rumunski mediji, tamo su bili u pauzama, ali i u radno vrijeme, a osim toga to su radili dok su bili u smjeni na odjelu s najtežim bolesnicima. Imali su i svoje vlastito “ljubavno gnijezdo”. Dimitri Vienescu, direktor ove bolnice, kazao je da je naredio istragu koja će trajati do 27. novembra, kada će se konačno pokazati da je istinit ili lažan ovaj navod koji je bolnica anonimno dobila e-poštom.

Anonimni e-mail navodi da su njih dvoje imali mini zabave tokom svojih sastanaka, piše portal 3minute. Na osnovu podataka iz e-maila koji je anonimno stigao na adresu bolnice, par je otkriven prošlog mjeseca, 26. oktobra, i od tada i slijedi istraga.

Pored toga što su se redovno viđali u bolnici, osim pacijenata koji se u teškim mukama bore za život, par je dane i noći provodio zajedno u hotelu pored bolnice gdje su inače smješteni svi medicinski radnici koji su zaposleni u Covid bolnici.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće