Brazilci na ulicama; probili zabrane: “Dosta je laži i obmana”

Brazilci probili zabrane i izolaciju! Izašli na ulice, ne žele više biti u karanteni.

„Koga mi to trebamo slušati, Billa Gatesa i njegove plaćeničke poltrone!? Sram vas bilo za vaše laži i obmane naroda medijskom manipulacijom!“

Ovo su samo neki od komentara Brazilaca koji su izašli na ulice!

Stvar je eskalirala poslije uvođenja zabrane izlaska na ulice i prije toga, čudne izjave od strane predsjednika Brazila Bolsonara.

On je prije nego što se virus zahuktao dao izjavu da je virus smiješan i da je sve to dio svjetske zavjere.

Međutim, pod pritiskom unutarnjih, ali i vanjskih prilika, naročito iz SAD koji su ga kao svog favorita doveli na vlast, morao je uvesti posebne mjere i narodu ograničiti kretanje.

Poznati po svom temperamentu, Brazilci to nisu dugo trpjeli.

Neki su ostali u kućama i sa balkona skandiraju, “dolje Bolsonaro, odlazi” dok su drugi izašli na ulice kršeći karantenu i izolaciju da pokažu što misle o Bolsonaru i vlasti.

Međutim, pro-Bolsonaro prosvjednici su se organizirali i priredili kontra skupove, protiv guvernera Sao Paola, kao i drugih guvernera, izjavivši da su ovakve mjere ‘diktatorske’ – javlja Guardian.

Skupovima se pridružio i sam Bolsonaro.

Kako će se to završiti nitko ne zna jer Brazil ima 216 milijuna stanovnika i sa tom silom naroda nije se igrati, kada toliki narod krene to, to teško da će zaustaviti ni policija ni vojska.

Video sadržaj

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće