Aerodrom Istanbul osvojio nagradu "Aerodrom godine 2019"

Aerodrom Istanbul je u kategoriji "Glasovi čitalaca" iza sebe ostavio poznate svjetske aerodrome, uključujući Heathrow, singapurski Changi te aerodrome u Kopenhagenu, Vancouveru, Sidneju i Hong Kongu

Aerodrom Istanbul je osvojio nagradu "Aerodrom godine" za 2019. godinu koju dodjeljuje ugledni britanski magazin "International Airport Review", javlja Anadolija.

Aerodrom Istanbul je u kategoriji "Glasovi čitalaca" iza sebe ostavio poznate svjetske aerodrome, uključujući Heathrow, singapurski Changi te aerodrome u Kopenhagenu, Vancouveru, Sidneju i Hong Kongu.

image
U saopćenju magazina "International Airport Review" se navodi da je Aerodrom Istanbul, koji je otvoren prije samo godinu dana, zasluženo osvojio ovu nagradu.

Kadri Samsunlu, izvršni direktor Aerodroma Istanbul, ovim povodom je izrazio ogromno zadovoljstvo zbog uspjeha na međunarodnom nivou.

image
Istakao je kako ovakve nagrade pokazuju da je Aerodroma Istanbul za samo godinu dana postao globalno središte zračnog saobraćaja, napominjući da cijela uprava i uposlenici mogu biti uzor drugima na koji način se odličnim poslovanjem i radom može postići ogroman uspjeh i napredak.
image
Izrazio je nadu da će Aerodroma Istanbul i narednih godina nastaviti sa uspjesima.

Aerodrom Istanbul, treći aerodrom u turskoj metropoli, otvoren je u oktobru prošle godine. Troškovi njegove izgradnje su iznosili 10 milijardi i 247 miliona eura.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće