Obitelj u šoku nakon smrti 31-godišnjaka: Tumor na mozgu mu liječio sokovima i molitvom

Miroljub Petrović optužen je da je oboljelog od tumora na mozgu liječio, između ostaloga, tinkturama i šetnjom

Srbiju je potresla smrt 31-godišnjeg muškarca po imenu Slavčo Petrov koji je 7. siječnja preminuo od tumora na mozgu, a za to je kriv, tvrdi njegova sestra, Miroljub Petrović.
Biljana Jovanović (32) ispričala je za Blic da je Petrović poznat po svom šarlatanskom liječenju te da ljude koji obole od tumora uvjerava da ne idu liječniku već u njegov centar za liječenje koji skupo naplaćuje.

Sestra preminulog kaže kako im je Petrović rekao da ni slučajno ne idu kod liječnika kada mu je otkriven tumor već da će ga izliječiti njegove tinkture. No, kada je mladić preminuo, Petrović je svu krivnju svalio na obitelj.

– Godinama smo slušali njegova predavanja ne znajući da će nam jednog dana zatrebati. Kontaktirala sam s njim preko e-maila i odgovorio mi je istog dana. Pisao mi je da se ne plašimo i da se to brzo i lako rješava uvjeravajući nas da ne idemo kod liječnika – ispričala je Biljana.

Petrović je bolesnom 31-godišnjaku napisao 'program ozdravljenja' te mu preporučio da 30 dana pije smo sokove i rekao im da kupuju samo njegove preparate.
Slavčo je proveo i šest dana u Petrovićevom centru, a jedan dan je naplaćen 120 eura.

– To je jedna obična kućica s vrtom, nije nikakav institut. Brat je tamo primao tinkture koje pravi dr. Petrović, molio se, šetao. Nikakva ispitivanja nisu rađena – ispričala je sestra.

Kada je mladić preminuo, Petrović je optužio obitelj da je 'uništila dijete'. U slučaju je obaviješteno i tužiteljstvo Srbije koje je poručilo obitelji da podnesu kaznenu prijavu protiv Miroljuba Petrovića.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće