Izdato upozorenje za vozače – drumski razbojnici pljačkaju koga stignu – evo kako ih prepoznati

Upućeno je upozorenje za sve vozače u regiji da budu oprezni i budu oprezni zbog pljačkaša cesta.

Najčešći su u okolici Banja Luke i Doboja, a uključuju sve žene, muškarce, pa čak i djecu. Puno je vozača prevareno, a jedan od njih odlučio je podijeliti svoju priču kako bi pomogao svima ostalima da se zaštite od ove vrste prijevara.

Gostovao je na televiziji gdje je izjavio da se kretao cestom za Doboj, a pored puta je zaustavljeno vozilo pored kojeg je stajala cijela obitelj. Muškarac je mahnuo kanistrom, pokazujući da im je ponestalo goriva. Htio je da stanem, što sam i učinio jer su pored automobila bile žena i dvoje djece. Objasnili su da im je na putu kući ponestalo goriva i vrlo su ga ljubazno zamolili da vozača ostavi na obližnjoj benzinskoj pumpi kako bi mogao natočiti gorivo.

Ovaj je vozač pristao na to, misleći da će im tako pomoći. Čekao je da učini ono što je trebao, i ponudio mu se da ga odveze do njegova automobila gdje ga je čekala žena s djecom. Tada mu je rekao da nema novca da plati gorivo, a kad mu se vozač ponudio da plati gorivo, odbio je rekavši da ne želi milostinju i da će mu zauzvrat dati vrijedan sat za koji je rekao da vrijedi 300 KM.

Rekao je da će mu ga prodati za 70 KM u znak zahvalnosti i odbio je njegov poziv da ga vrati svojoj obitelji, pa ih je sam otišao pronaći. Kad je vozač provjerio sat, ispostavilo se da se radi o kopiji koja je bezvrijedna i koja se ne može prodati za nekoliko maraka, a onda je došao do zaključka da je u stvari prevaren.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće