Ovako izgleda kada Bosanac KUPUJE AUTO- nemoguće je da ne otplačete od smijeha na ovakav video

Nedim Lepić iz Visokog je otvorio YouTube kanal na kojem nasmijava cijeli region.

On to ne radi na neki glup način jer danas možemo vidjti svakkave gluposti . On predstavlja svakodnevne aktivnosti onako kako to rade Bosanci .Kkao on to radi, dovoljno vam govori činjenica da na svom kanalu za tako kratko vrijeme ima skoro 48 hiljada pretplatnika. Sa njim rade i njegovi prijatelji koji mu pomažu oko kreiranja novih ideja.

On je uglavnom taj koji smišlja ideje šta da uradi a što će nasmijati mnoge a prijatelji luže za njegovu realizaciju . Tako su uspjeli da snime video koji je nasmijao cijeli region . Video je nazvan “Bosanac kupuje auto”. Ako vi do sada niste kupovali automobil onda ste sigurno bili vsjedoci dok je vaš neko kupovao .

To su inače smiješne situacije gdje svako zateže na svoju stranu Ako prodavca slučajno upitate zašto je nešto oštećno ili od kada on će reći da se to maloprije desilo i da se može bez problema popraviit . Mnogo je tu primjera od ubjeđivanja do cjenkanja što će vam izmamiti suze .

Nakon što odgladate par njegovih videa možda i vi dođete na neku sličnu ideju i na ovaj način zaradite nešto novca. Oni tvrde kako to rade isključivo iz zabave ali ne šteti da zarade i koju paru . Naravno Bosanci ko Bosanci svaki novčić je dobro došao . U nastavku pogledajte snimak koji je sakupio preko 155.000 pregleda.

Bilo bi nam drago da sa nama podijelite svoju priču ukoliko ste bili u sličnoj situaciji pa da se i mi malo nasmijemo i podijelimo sa drugima.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće