Napokon metro u Posavini!

Kako je danas priopćeno iz odjela za dezinformiranje načelnika radovi na prvoj dionici posavskog metroa iliti podzemne željeznice u Orašju su ušli u finalnu fazu.

Ovaj velebni poduhvat posavskih neimara će po riječima uvijek odgovornog načelnika transferzalom povezati ugao 3. i 6. ulice u Orašju sa ćošetom na križanju 3. avenije i 8. ulice kod nekadašnjeg Bisera.

Spajanjem ova 2 važna putna pravca omogućiće se veći protok automobila godišta između 1986 i 1999 te propusnost putnika i turista u smjeru sve popularnijeg gradskog trga "ĐT"

Zamoljen za izjavu načelnik je rekao:

"Ovaj projekat koji je esencijalan za opstojnost Hrvata treće i osme ulice polako ulazi u završnu fazu. Shvatili smo da za privlačenje stranih investitora koji čekaju na mostu su od presudne važnosti povezanost kružnog toka kod bolnice i lanca ćevabdžinica u našem oraškom central parku. Otvaranjem novih konobarskih mjesta uz duž ove trase pospješićemo ekonomski oporavak ovog kraja te pokazati cijelom regionu da i dalje odgovorno ostvarujemo planove zacrtane na prvim poslijeratnim izborima. Čim vremenske prilike dopuste a i kako se bude prilivao novac od donacija za poplave radićemo na spajanju svih kružnih tokova našeg kraja i to modernim podzemnim vlakovima"

Na upit brojne novinarske sile kako to da za 10 godina svog mandata nije uspio napraviti niti jedno dječije igralište ili barem ljuljačku na području Posavine načelnik je odgovorio da je prioritet i fokus na onim lokacijama koje može da vidi svojim očima tj iz svojeg ureda.

Inače otvaranje ove trase se očekuje vrlo brzo uz prigodan i neizostavan vatromet i zakusku na račun poreskih obveznika na tajnoj lokaciji.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće