Festival cirkusa ove godine u Domaljevcu

Ove godine Domaljevac je popriste velike manifestacije Dani svjetskog cirkusa 2015. Cilj ove manifestacije je da se legalno izabrana vlast otme i preda u ruke onima koji su tamo cirkusirali dvaes godina.

 

Tako je prije nekog vremena gostovala i trenutna precjednica RH Kolinda Grabar Kitarovic koja je od cijele Posavine bas Domaljevac odabrala za posjetu kako bi narod mogao da vidi ko tu koga podrzava jer ovi domaci neznaju sami i demokratskim metodama da vrate vlast.

Slavko "Ko te jebe Posavino Matic jer je meni samo para vazna" bio domacin a brojna masa se slikala kako bi svijet vidio na fejsbuku kako su i oni vazni.

Na skupu su se mogli vidjeti propali informaticari, ravnateljice pod krivicnim postupkom i slicna plejada cirkuskih likova.

U sklopu novog cirkuskog performansa i artist zvani Feca, poznat po radu u mnogim drugim cirkusima jer pokusao da u lokalnoj kafani preuzme vlast i odnese ju kuci.

Ovih dana su dolazak najavili i Milan tarot, Dalaj Lama te David Copperfield kako bi opcarao stanovnike Domaljevca da odmah promjene vlast jer ovi prosli nemogu da zive bez vlasti i osjecaju se ugrozeno.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće