Ispiši ovu stranicu

Neće vam trebati drugi lijek!

Očistićete organizam i od viška soli i masnoće, pa će i problem nadutosti i viška kilograma biti riješen.

Našem organizmu je nekada potrebno da se pročisti, tačnije da izbacimo toksine i poboljšamo cirkulaciju.

Ovaj prirodni lijek će sve to uraditi i očistiti organizam od viška soli i masnoće, ali i osloboditi vas stresa i hroničnog umora!

Pored primjene ovog lijeka, za dugotrajne rezultate potrebno je i da se zdravo hranite, ne jedete brzu hranu i pijete vještačka pića puna štetnih dodataka.

Osobe koje ne piju vino ili uopšte alkohol mogu više da piju prirodne sokove od grožđa, višnje i slično, jer sadrže zdrave sastojke.

Sastojci: 12 čehna bijelog luka i pola litre crnog vina.

Priprema: Očistite bijeli luk i ustitnite ga, pa stavite u staklenu bocu. Dodajte vino i dobro zatvorite. Čuvajte na svjetlosti 2 nedelje i svakog dana promućkajte po nekoliko puta.

Nakon 2 sedmice, procijedite napitak i prespite u drugu staklenu flašu. Uzimajte po jednu kašičicu tri puta dnevno tokom mjesec dana.

Napomena: Ovo je jak lijek i zato ga primenjujte sa pauzom od 6 mjeseci između 2 tretmana, dakle, samo dva puta godišnje. Prvi rezultati vide se već nakon 24 sata!

Ovo može izliječiti vaše bubrege, pankreas i jetru samo jednim korišćenjem: Ne postoji lijek koji se može porediti sa ovim!

Lijek koji može izliječiti bubrege, pankreas i jetru je ništa manje ni više nego začin koji se veoma često upotrebljava u kuhinji.

Ovaj začin je glavni sastojak u mnogim jelima. U pitanju je korijander, on je odličan za liječenje mnogih bolesti a ima i nepogrešivu aromu.

On se, pak, uvijek vezuje za kuvanje jer se često koristi prilikom pripreme mesa i supa. Ovde međutim možete vidjeti kako da ga upotrebite za recept koji će izliječiti mnoge bolesti vašeg tijela, zaista je jednostavan za pravljenje, te ćete se pokajati ako ne isprobate.

Korijander sadrži veliku količinu ulja koja su odlična za probavni sistem. Na ovaj način korijander smanjuje nivo kiseline koju proizvodi hrana a koja ima velik uticaj na telo. Korijander takođe sadrži dosta hranljivih materija, minerala i vitamina A,K,B,C,E.

Najznačajnije prednosti korijandera:

Predstavlja odličan diuretik
Služi svrsi prilikom rješavanja bilo kog problema sa bubrezima, poput kamena u bubregu
Stimuliše rad jetre i pospješuje probavni proces
Liječi dijareju pošto je odličan za eliminisanje bakterija i infekcija
Eliminiše masti koje su nakupljene u tijelu
Snižava holesterol
Liječi čireve na i u ustima jer ima antimikrobno i antiseptičko dejstvo
Smanjuje nivo šećera u krvi
Eliminiše konjuktivitis
Poboljšava vid i sprečava očna oboljenja, što se može učiniti ispiranjem očiju vodom sa korijanderom.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće