Ispiši ovu stranicu

Poznati kardiolog konačno otkrio najveću istinu

Očistite vaše arterije i izgubite čak 10 kila za samo 14 dana

Sve žene ne samo na Balkanu nego i u cijelom svijetu, interesuje samo jedna stvar, i imaju jedan te isti problem, pogađate koji? Kako dovesti liniju u red, i kako napokon smršati, pogotovo pred odlazak na godišnje odmore, ljeto je zar ne?

Dosta, ne samo žena, djevojki nego i muškaraca, odlazi na rigorozne dijete, i na taj način ugrožavaju svoj život, ubijajući se u pojam. Gubeći veliki broj kilograma na nepravilan način, dovodi svoje zdravlje u opasnost. Danas vam donosimo savjete jako dobrih i pametnih stručnjaka.

Naime, da biste bili zdravi u potpunosti, i na baš pravi način kako treba, potrebno je da održavate normalnu i zdraavu kilažu, u svakom mogućem godišnjem dobu, bez ikakvih prepreka i poteškoća. Ako želite da smršate, potrebno je da se zdravo hranite i redovno krećete, a to je u današnje vrijeme jako brzog tempa života, veoma teško za izvesti, pa probajte pokušati.Poznati kardiolog i cjenjeni doktor, možda i najbolji u svojoj klasi, u svojoj studiji je naveo da izbacite iz upotrebe neprirodne gazirane sokove i ostala pića, tu nezdravu hranu, poput fest fud restorana. Smanjite unos soli i masti i ostalih đtetnih materija u svoj organizam na sve moguće načine.

Nemojte vjerovati reklamama i tome da ćete smršati, ako ništa ne radite već samo koristite te preparate za mršanje.Ručak:
Kuhano jaje
Čaša jogurta
1 tost
Imajte 2 užine, uzmite jednu narandžu ili jabuku, a možete i bananu
Večera:
Kuhano povrće

1 tost

Ovaj režim traje 2 do 3 pune sedmice, a sa obzirom da se i posle režima trebate zdravo hraniti, jedite redovno, ne preskačite obroke, samo smanjite obroke i izbacite nezdravu hranu.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće