Ispiši ovu stranicu

Ovo sigurno niste znali: Niste ni sanjali kakve moći ima puder za bebe, za sve ga možete iskoristiti

Svima nam se ponekad dogodi da u kući imamo određenu hranu za koju nismo sasvim sigurni na koje ih načine možemo koristiti.

U našem danas objavljenom članku otkrivamo vam kakav multipraktik vjerovatno imamo, a da ga pritom uopće ne koristimo. Ono što je najbolje je da je to jeftin predmet koji si uvijek možete priuštiti.

Vjerovali ili ne, ovo je dječji puder koji se može koristiti na mnogo drugačije načine nego što ste ikada mogli zamisliti, a kamoli zamisliti. U nastavku saznajte o čemu se radi.

Ono što većina ne zna je da dječji puder može postati pravi saveznik u toplim danima, kada njime možete osvježiti i ohladiti posteljinu. Osim ugodnog mirisa koji će se širiti na vašim plahtama, možete biti sigurni i da će pokupiti tragove masti i neutralizirati ih. Oni će upiti znoj iz vašeg tijela i vi ćete za to vrijeme spavati poput bebe.

Dječiji puder možete koristiti i za osvježavanje knjiga, a sljedeći put kada vam se dogodi nesreća i nešto masno završi na tepihu ili odjeći, upotrijebite dječji puder koji će upiti mast. Mnoge žene umjesto suhog šampona koriste dječji puder. Konkretno, nanesite ga na kosu, utrljajte ručnikom, a zatim temeljito češljajte kosu i uklonite preostali dječiji puder.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće