Ispiši ovu stranicu

JABUKOVO SIRĆE I SMOKVE – KAKO KORISTITI KAO LIJEK

Ljudi postaju sve svjesni činjenice da povećani lipidi u krvi štetno opterećuju cjelokupno zdravlje.

Većina ih odluči tražiti prirodno rješenje za ovaj problema. U ovom članku dajemo vam super-jednostavan i učinkovit lijek koji pomaže u čišćenju krvi od masnoća.Brz način života, slaba prehrana i nedovoljna tjelesna aktivnost još više čine stanje gorim. U nekim slučajevima, povišeni lipidi(masnoća) u krvi uzrokuju žućkaste nakupine masnog tkiva u bilo kojem dijelu tijela, ali nažalost nema puno simptoma u početnoj fazi stanja. Danas, prekomjerna količina masnoće u krvi je uglavnom uzrokovana brzim i nezdravim načinom života, nezdrave hrane i nedovoljno tijelesne aktivnosti. Većina hrane koju jedemo kada vodimo nezdrav život je puna masnoća. Nekada se povišene masnoće mogu primijetiti kao naslage masnog tkivažute boje u obliku pločica ili čvorića na gornjim očnim kapcima ili nekim drugim dijelovima tijela, nažalost u početku oboljena obično nema drugih simptoma.

Jabukovo sirće i Smokve

Napredovanjem bolesti, dolazi do zadebljanja zidova krvnih žila, ateroskleroze, kojoj doprinose i drugi riziko faktori (pušenje, alkoholizam, nikotin), a sve to nažalost rezultira najčešće cerebrovaskularnim oboljenima koji su vodeći uzrok smrti kako u svijetu, tako i kod nas.
Ako imate problema sa masnoćom u krvi mi vam preporučujemo ovaj prirodan lijek koji je pomoga mnogim ljudima.

JABUKOVO SIRĆE I SMOKVE – RECEPTPotrebni sastojci:

2 dcl prirodnog jabukovog sirćeta
3 suhe smokve

Način pripreme i liječenje
Uzmite tri suhe smokve i dobro ih izbocajte sa čačkalicom, stavite ih u čašu i onda naspite jabukovo sirće. Neka ostoji preko noći. Ujutro pojedite te tri smokve.

Jabukovo sirće zadržite, tako da već iduće noći možete odmah staviti tri smokve.
Ta 2 dcl jabukovog sirćeta možete koristiti sedam dana. Smokve će upiti veći dio jabukovog sirćeta. Ali vam naglašavamo neka jabukovo sirće bude prirodno. Za čišćenje masnoće iz krvi, ovaj način liječenja traje 14 dana.

JABUKOVO SIRĆE I SMOKVE ISKUSTVADa bi liječenje bilo uspješno, morate početi da jedete zdravu hranu i smanjite unos masnoće u organizam. Ujedno povećajte fizičku aktivnost. Nakon korištenja jabukovog sirćeta i smokvi napravite testiranje krvi i sami se uvjerite u rezultate ovoga lijeka.

O SUHIM SMOKVAMA

DOBAR IZVOR BAKRABakar stvara enzime koji imaju vitalne funkcije, poput proizvodnje energije, reguliranja DNK i stvaranja zdravih crvenih krvnih stanica. Enzimi povezani sa bakrom pomažu u sintezi neurotransmitera i moraju biti dostupni za sintezu kolagena, što je vezivno tkivo koje gradi vašu kožu, krvne žile, organe, tetive i kosti. Drugi enzimi na bazi proizvodi antioksidanse koji se nalaze u gotovo svim stanicama u vašem tijelu. Četiri suhe smokve sadrže 0,1 miligrama bakra, odnosno 11 posto vašeg preporučene dnevne potrebe organizma

(biljemdozdravlja.com)

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće