Ispiši ovu stranicu

NOSTRADAMUS JE PREDVIDEO ZEMLJOTRESE, A NJEGOVO PROROČANSTVO LEDI KRV U ŽILAMA

Nostradamus ima zastrašujuća proročanstva za 2021. godinu

Jedan astrolog dao je neverovatno tačna predviđanja od Drugog svetskog rata do Kenedijevog ubistva. Njegovi spisi govore i o tome šta nas čeka u 2021. godini.

Čuveni francuski astrolog i lekar, Nostradamus, predvideo je neke od najmonumentalnijih događaja u poslednjih nekoliko stotina godina.

Od Velikog požara u Londonu do dolaska Adolfa Hitlera na vlast, strahota Drugog svetskog rata i Francuske revolucije do stvaranja atomske bombe, Nostradamusova predviđanja bila su jezivo tačna. Kaže se čak da je znao da će Džon F. Kenedi biti ubijen i da će se dogoditi teroristički napadi na Svetski trgovinski centar u Njujorku.

Nostradamus ima zastrašujuća proročanstva za 2021. godinu. Predvideo je sve, od zombi apokalipse do komete koja pogađa zemlju, pa čak i solarne oluje. Ovo su šest glavnih njegovih predviđanja za ono što bi moglo da se dogodi u svetu u narednih 12 meseci.

Zombi apokalipsa

Prema astrologu iz 16. veka, naučnik iz Rusije stvoriće biološko oružje koje bi moglo biti vrlo loša vest za čovečanstvo. Oružje će stvoriti virus koji će ljude pretvoriti u zombije - i na kraju će nas ostaviti izumrlima. Evo šta je rekao:

- Nekoliko mladih ljudi: polumrtvi započeće sve. Smrt će učiniti da drugi zasijaju, a na uzvišenom mestu desiće se velika zla. Očevi i majke će od prevelike tuge umirati, žene u žalosti pretvaraće se u čudovišta. Najveći, posle kojeg neće biti nikoga dovešće do kraja sveta.

Biblijska glad

Kao da to nije dovoljno, Nostradamus takođe veruje da će zemlju pogoditi glad biblijskih razmera. Ovo je još jedno od njegovih predviđanja o smaku sveta, koji započinje pojačanim zemljotresima i širenjem virusa, nešto što smo več videli ove godine.

Drugi od pokazatelja, prema Nostradamusu, je velika glad, kakvu svet nikada ranije nije video. On kaže: "Posle velike nevolje za čovečanstvo, sprema se još veća, Veliki Pokretač obnavlja vekove: kišu, krv, mleko, glad, čelik i kugu. Kada se nebo pretvori u vatru, dugačke iskre će teći".

Solarna oluja

Nostradamus tvrdi da će u 2021. godini ogromne štete našoj planeti naneti solarne ouje. On kaže: "Videćemo kako se voda podiže i kako zemlja pada pod nju".

Kako se devastacija bude manifestovala širom sveta, Nostradamus kaže da će doći do masovne migracije i da će ljudi koji žive na zemlji početi da se bore oko malo preostalih prirodnih resursa. Ovo će takođe dovesti do rata širom planete.

Zemlju će pogoditi asteroid

Ne samo da će svet pretrpeti udar komete, Nostradamus takođe kaže da bi ovo moglo prouzrokovati ogroman broj prirodnih katastrofa. Napisao je: "Na nebu se vidi vatra i dugačak trag varnica". Čini se da čak i NASA nadgleda nebo zbog udara, posebno jer bi asteroid, 2009 KF1, mogao da udari u zemlju 6. maja sledeće godine.

Razarajući zemljotres

Posle 2020. godine poslednja stvar koja nam treba je još jedna prirodna katastrofa, međutim, Nostradamus predviđa loše vesti ako živite u Kaliforniji. Nostradamus tvrdi da će snažni zemljotres pogoditi Ameriku i to Kaliforniju, tvrde oni koji tumače njegovo delo. Čak je predvideo i datum: 25. novembar 2021. Njegovo predviđanje glasi: "Kosi park, velika nesreća, kroz zapadne zemlje i Lombardiju, vatra u brodu, kuga i zarobljeništvo; Merkur u Strelcu, Saturn bledi."

Vojnicima će biti ugrađeni čipovi u mozgu

Napredak tehnologije u 21. veku je nešto na šta se svi navikavamo sa veštačkom inteligencijom u većini naših domova i malim računarima koje nosimo u džepovima. Prema Nostradamusu, to će kulminirati 2021. godine, tako što će vojnicima čipovi biti ugrađeni u mozak. Napisao je: "Novonapravljeni će predvoditi vojsku. Skoro odsečen u blizini obale: Pomoć Milanske elite koja se napreže, Vojvoda je lišen očiju u Milanu u gvozdenom kavezu". Ovi novi super vojnici će očigledno biti potrebni da spasu ljudsku rasu i predvodiće oružane snage.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće