Ispiši ovu stranicu

Slovenci kaznili mladića, jeo je burek bez maske: Buregdžinica ponudila da plati kaznu

U pauzi od posla sjeo, skinuo masku i pojeo doručak, pa dobio kaznu od 400 eura

Nakon što se društvenim mrežama proširio slučaj anonimnog dostavljača hrane koji je kažnjen kaznom od 400 eura jer je u vrijeme lockdowna u centru Ljubljane, u pauzi od posla sjeo, skinuo masku i pojeo doručak, oglasila se i buregdžinica Burek Olimpija. Na svom Facebook profilu napisali su kako obećavaju da će dostavljaču pokriti trošak kazne dokaže li da je konzumirao njihovu pitu.

– Tražimo slavnog dostavljača hrane koji je prošle sedmice u Ljubljani platio kaznu zbog konzumiranja hrane na stepeništu ispred Franjevačke crkve. Namjeravamo ga pitati gdje je pitu kupio. Ako se pokaže da je to bila naša pita, spremni smo mu pomoći u plaćanju kazne, objavili su.

POZOR: Smo probali najti fanta, ki je dobil kazen ker je jedel burek, a žal neuspešno????. Če je jedel naš burek, naj nas kontaktira in mu bomo pomagali pri plačilu kazni.

Slovenski mediji pišu kako je ista buregdžinica jedan od partnera nogometnog kluba Olimpija te je ovih dana besplatan burek do kraja života obećala i članovima slovenske nogometne reprezentacije nakon što su se plasirali u grupu B Lige nacija.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće