Ispiši ovu stranicu

Mučite se s čišćenjem lišća korijandera i peršina? Više nećete uz ovaj brzi trik

Sve što vam je potrebno za ovaj trik je ribež i vaš omiljeni začin.

Kod kuhanja, najgori dio posla je sjeckanje i čišćenje povrća, što uključuje i micanje stabljike kod začina poput peršina i korijandera. No na TikToku proširio se jedan jednostavan trik kako brzo i lako odrezati lišće na korijandru, a potrebna vam je samo jedna stvar - ribež za hranu.

TikTok korisnica pod imenom @jeenie.weenie podijelila je video u kojem objašnjava kako ona koristi ribež za micanje stabljike korijandera. Sve što trebate napraviti je uzeti korijander, provući početak stabljike kroz rupu na ribežu te povući s druge strane. Tako listovi ostaju s jedne strane, a stabljiku vučete s druge strane i dobijete savršeno izrezan korijander, ili peršin, ovisno što koristite.

Mnogi su bili oduševljeni njezinim jednostavnim trikom. - Trebalo mi je ovo! Naprosto obožavam korijander - komentirala je jedna korisnica. - O moj Bože! Nevjerojatno! Jedva čekam probati ovo, baš volim korijander - složila se druga korisnica. - Oduševljena sam! Sada kada bi još našla nešto za ružmarin, bilo bi sjajno - glasio je jedan komentar.

@jeenie.weenie

Thank you @anet_shevchenko for the hack! ❤️❤️ ##cilantro ##foodhack ##cookingtips ##chef ##foodprep

♬ original sound - jeenie.weenie

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće