Ispiši ovu stranicu

UZNEMIRUJUĆE SCENE

Ono što ste do sada vidjeli u rijalitiju je ništa, ovo je pravi horor

Dok se stalno pozivamo na zemlje EU i govorimo kako je kod njih sve uređenije, ljepše i kulturnije, zaboravljamo da i oni imaju rijaliti formate i da su mnogo gori od naših

U Srbiji ali i region podigla se prava bura nakon što je Miki Đuričić lupio šamar Suzani i udarao štakama Nadeždu Biljić. Takvo ponašanje svakako je jezivo, neprimjereni i za svaku osudu, ali ne možemo da kažemo da je to nešto najgore što smo vidjeli u rijaliti programima.

Dok se stalno pozivamo na zemlje EU i govorimo kako je kod njih sve uređenije, ljepše i kulturnije, zaboravljamo da i oni imaju rijaliti formate i da su mnogo gori od naših!

Sad ćete vjerovatno reći da nema šanse da mogu da budu gori od nas, ali mi smo tu da vas ubijedimo u suprotno. Svaka vrsta nasilja treba da bude najoštrije kažnjena, ali poenta priče je da mi nismo ništa drugačiji od drugih i da pored svega niko u tim zemljama nije ukinuo ovakve i slične formate, čak naprotiv oni svake godine “mutiraju” u neki drugi oblik.

Pogledajte samo ovaj snimak čeških rijaliti programa i biće vam jasno da smo domaći rijaliti programi “male bebe” što se tiče incidenata, od ovoga vam neće biti dobro!

Video sadržaj

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće