Ispiši ovu stranicu

Nema odustajanja: Fantastični savjeti za vođenje ljubavi po vrućinama

Osjećaj užitka pojačat će neizvjesnost da vas neko može vidjeti

Megan Fleming, seks-terapeutkinja iz Njujorka, dala je fantastične savjete za vođenje ljubavi po vrućinama. 

Pod hladnim tušem

- Mislim da seks i voda nisu idealna kombinacija, kao što to izgleda u filmovima. Ali, ako u blizini imate tuš, bazen ili možda jezero, a napolju je vruće, iskoristite ih, jer to je stvarno jednostavan način da se ohladite tokom seksa. Zakoračite pod tuš, pustite hladnu vodu i bacite se na posao - kaže dr. Fleming. 

Budite kreativni u pozama

- Ako obično vodite ljubav u misionarskom položaju, zaboravite na tu pozu tokom vrućih dana jer ležite jedan na drugom i proizvodite mnogo tjelesne toplote. Radije isprobajte pseću pozu ili obrnutu kaubojku, u tim pozama kontakt tijelima je sveden na minimum - objašnjava dr. Fleming.

Zajednička masturbacija

- Dijeljenje seksualnih fantazija s partnerom može biti super uzbudljivo samo za sebe, ali, također, može se završiti zajedničkom masturbacijom. I to je prilika da pokažete partneru što vam se sviđa i kako vam se sviđa. Dokle god vam je udobno samozadovoljavati se jedno pred drugim, uzajamna masturbacija može biti zaista vruć način da uživate, a da se zapravo ne morate dotaknuti - kazala je terapeutkinja.

Kockice leda pomažu 

Stavljanje kocke leda u usta prije oralnog seksa može potpuno promjeniti taj osjećaj. I kapanje ledene vode iz rastopljene kocke leda po nečijem tijelu isto može biti erotično. Dodaje da ukoliko koristite seksualne igračke, možete ih staviti na kratko u zamrzivač. 

Napravite promaju

Zamislite vaša znojava tijela i povjetarac koji ih rashlađuje. Osim toga, ako ste pomalo egzibicionista, osjećaj užitka pojačat će neizvjesnost da vas neko može vidjeti.

  • Savjeti za vođenje ljubavi

Unajmite sobu u hotelu

Priuštite sebi jednu noć u finom, hladnom hotelu. Neka to bude vaš bijeg od vrućine koja se zavukla u kuću, ali i od svakodnevice. Klimatizirana hotelska soba unijet će više strasti u vašu vezu i dati vam osjećaj kao da ste se tek upoznali.

Koristite čelične igračke

Po ovakvim vrućinama izaberite seks-igračke izrađene od nehrđajućeg čelika jer je to materijal koji će vas rashladiti, za razliku od plastike i silikona. Osjećaj hladnog metala na vrućoj koži samo će još dodatno uzburkati strasti.

Vodite ljubav u autu 

Ako kod kuće nemate klimu ili je pokvarena, a u automobilu je imate, sve što treba uraditi je otići do vozila upaliti ga i uživati. Osim toga, ovo je pomalo avanturistički.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće