Ispiši ovu stranicu

Salivanje straha: Običaj kojim bukvalno žrtvujete dijete i uništavate mu zdravlje, ako radite ove stvari – odmah prestanite sa tim

Salivanje straha je vrlo rasprostranjen obred u našem narodu, o kojem roditelji gotovo ništa i ne znaju, i u tom neznanju doslovno žrtvuju svoju djecu.

Potpuno nepoznavanje posljedica ovog rituala može uzeti strašan danak. Naravno, oni nad kojima se ritual provodi su oni koji su uglavnom “nemirni i djeca sa strahovima”, prema njihovim roditeljima.

U ovom ritualu, rastopljeno olovo “baci se” u vodu. Olovo je mekani sivi metal koji se topi na 327 ° C. Otapanje olova dovodi do olovnog oksida, koji je vrlo otrovan, a trovanje je moguće već u to vrijeme. Nakon rastaljenog olova reagira se s vodom i dovodi do olovnog hidroksida.

Ilustracija

Kada se ta voda unese u tijelo (gatare uvijek preporučuju da se voda pije), olovo u ioniziranom obliku putuje kroz tijelo i zatim se taloži u kostima, gdje se umjesto kalcija instalira.

Poseban problem je u tome što u određenim uvjetima (npr. stres), olovo se može pokrenuti iz kostiju i opet ugrožava organizam. Olovo se zatim umeće u molekulu hemoglobina umjesto željeza, što rezultira teškom hemolitikom, “olovnom” anemijom i hemoglobinom u perifernoj krvi.

Inače, olovo u ioniziranom obliku predstavlja metabolički aktivno središte cijele količine olova u tijelu i odgovorno je za toksične učinke. Akutno trovanje olovom je uglavnom profesionalno (rjeđe) dok su navedeni toksični učinci karakteristični za kronično trovanje olovom, kada se mogu pojaviti i promjene na desnom rubu oka, kao i teška oštećenja središnjeg živčanog sistema (CNS).

Zaključak

Okultne akcije poput salivanja straha mogu i te kako ugroziti mentalno zdravlje ljudi, osobito djece! Pa s toga, roditelji – pripazite.

Izvor: Stil. kurir.rs

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće