Ispiši ovu stranicu

Ovo je 6 problema sa “Muškim ponosom” za koje žene ne znaju, a trebale bi

Postoje neke stvari vezane za muški spolni organ što žene možda nikada neće razumjeti.

Zašto one ne razumiju pitate se? Jednostavno zato što ne znaju što se sve događa tamo!

Ovdje je popis 6 problema sa muškim ponosom s kojima se suočavaju dečki a žene su apsolutno nesvjesne:

Smanjuje se

Penis ze zaista može skupiti dosta, nešto što obmanjuje žene i čini muškarce inferiornijim, pa se postide. Ali nema razloga za to jer, ako se akcija sprema “malac” brzo postiže svoju punu veličinu!

Jutarnja erekcija

Jedna stvar koja se pojavljuje niotkuda jeste jutarnja erekcija. To je neugodno i da ne spominjemo, to je nepotrebno. Dobro, nije uvijek nepotrebno (ako ste dovoljno sretni da imate jutarnji odnos)!

Ali, to je čudno da se probudite nakon duge noći s jutarnjom erekcijom, nešto što žene nikad ne moraju doživjeti.

Zakopčavanje hlača

Kao da bol od udaranja u nezgodan dio tije nije bio dovoljan, pa se muškarci moraju nositi i sa bolom od povlačenja gore dole rajfešlusa. Agonija o tome da može zaglaviti rajfešlus na nezgodnom mjestu je u najmanju ruku zastrašujuća.

Pokušajte izvršiti nuždu dok je uspravan!

Izgleda smiješno i osjećaj je čudan, ali to je zapravo prilično teško kontrolirati kada muškarci piške. Držanje, pozicioniranje, ciljanje – sve to je zagonetka za muškarce; nešto što žene nikad neće proći!

Veličina nije/jeste važna?

Koliko god mi zanemarivali staru izreku, veličina je važna. Pitajte one tinejdžera čiji je cijeli cilj u jednom trenutku u životu da posjeduju najveći ponos u njihovoj grupi. Možda smo pretjerali, ali muškarci znaju, svi su barem jednom sanjali o veličini dovoljno dobroj.

Tih posljednjih nekoliko kapi

Još od djetinjstva muškarce uče da je treskanjem ispravno riješiti se svake kapi. Ali, čak i ako se trudimo, i dalje postoji par njih koje ostanu. Da ne spominjemo neudobnost koja se mora podnositi nekoliko minuta nakon toga.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće