Ispiši ovu stranicu

KAKO PRESTATI SA PUŠENJEM?!

Zavaraćete potrebu za cigaretom i ostavićete ih za tili čas!

Ove cake zavaraće vašu potrebu za nikotinom i olakšaće vam da zauvek ostavite cigare.

Pušenje ubija. Ova rečenica piše na svakoj pakli cigara, a ujedno je i upozorenje koje ljudima šalje poruku da sa svakom cigaretom koju popušite šansa da obolite od neke ozbiljne bolesti raste. Od ovih bolesti godišnje umre skoro šest miliona ljudi.

Osim ugroženog zdravlja, pušenje je i ružna navika, koja dovodi do ružnog zadaha, žutih prstiju i brkova, ali mogu biti i opasan udarac po džep. Nije ni čudo da mnogi pušači odlučuju da ostave cigare, a ukoliko ste i vi na tom putu, savetujemo vam pokušate sa nekim od ovih varalica, koje je portal Srećna republika spremio za vas.

  • Kada osetite potrebu za cigarom zapišite koliko talas potrebe traje. Kada znate koliko dugo će vam biti teško, biće vam mnogo lakše da to prebrodite.
  • Lizalice su dobro rešenje. Šećer pomaže u smanjenju potrebe za nikotinom, a sa druge strane imati lizalicu u ruci, zameniće cigaretu, te će vam to biti mnogo lakše. Pazite samo da ne preterate sa slatkišima, već se potrudite da kombinujete i lizalice bez šećera.
  • Šetnje i fizička aktivnost pomoći će vam da brže prebrodite nikotinsku krizu.
  • Kupka sa vašim omiljenim eteričnim uljem smiriće vaše nervozno telo i osetićete se lakše.
  • Pokušajte da kombinujete nikotinske žvakaće gume i druge preparate protiv pušenja.
  • Perite zube i uzimajte žvake sa ukusom mente. Menta koju ćete osetiti u ustima omogući će vam da se osetite znatno bolje i ubiće vam potrebu za nikotinom.
  • Pripremite telo za to da ćete prestati da pušite. Pokušajte da nekoliko cigara dnevno zamenite voćem ili ceđenim sokom, a kad prestanete da pušite ako osetite potrebu da za cigarom, uzmite voćku ili sok i vaš organizam osetiće ispunjenje potrebe.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće