Ispiši ovu stranicu

Samo tri stvari potrebne da napokon DIŠETE u vlastitoj kući!

Nema te kuće i nema te osobe koja barem jednom nije došla u problem sa vlagom po zidovima ili plijesni.

Ovaj problem em što izgelda jako neuredno, i prljavo, a vjerovali ili ne koliko god da radili na tome da vam bude čisto u kući i koliko zapravo vremena posvetili čišćenju, ne postoji nikakav garant da se vama neće pojaviti ova napast.

Da, vlaga je prava napast u praovm smilsu te rijelči, a kada se ona jednom pojavi ona se vrlo teško može riješiti i iskorijeniti

Prvo što nam kod vlage smeta jeste pojava plijesni koja kvari estetiku kuće, ali to je mnogo manji prblem nego kada dođe do pojave buđi.

Pored estetskog dijela kojeg bi trebalo zanemariti trebali bismo da se osvrnemo na to da je plijesan i vlaga i buđ jako loša za zdravlje i to mnogo više nego li što se smatra u društvu i ljudi jednostavno odmah en reaguju kada dođe do toga jer ona napada naše dijasne puteve.

Međutim,ono što znamo jeste da je jako teško riješiti ove probleme a postoje razna sredstva koja mogu pomoći u riješavanju ovog problema a to je izbjeljivač.

U ovo sredstvo je dovoljno natopiti vatu i zato staviti na mrlje i onda možemo da ih isperemo ujutro.

Pored toga možemo da ,pomješamo ulje čajeva i to sa jednu kašikicu čajevaca sa čašom vode i to je potrebno naprskati na mjesta gdje se nalazi plijesan a to ulje je poznato kao jedan snažan dezificijens i antivirusno sredstvo.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće