Ispiši ovu stranicu

Pijte ovo prije spavanja i IZGUBITE 4 KG SEDMIČNO: Bez ikakvog napora do SAVRŠENE LINIJE

Praznična sezona, ali i prošlogodišnji karantin, kod mnogih ljudi donijeli su i koji kilogram više.

Naravno, ukoliko želite da ih se ratosiljate, moraćete da napravite određene promjene u svom životu.

Kako kada je u pitanju ishrana, tako i kada se radi o fizičkoj aktivnosti. Ipak, na putu do vitke linije nije loše imati i “saveznike”, te postoje napici koji će vam pomoći da se riješite viška, ali, naravno, morate biti uporni.

Naime, oni koji su probali ovako nešto tvrde da im je pomoglo da skinu i do 4 kilograma nedjeljno.

To ne znači da možete da pretjerujete u grickalicama i brzoj hrani i piću, a da će vam ovaj napitak magično pomoći da skinete kilograme. Dakle, ako želite rezultate, morate redukovati nezdrave navike barem koliko – toliko.

Za ovako nešto su vam potrebni:

2 kašike jabukovog sirćeta

2 kašike limunovog soka

1 kašika sirovog meda

1 kašika cimeta

Čaša tople vode

Priprema:

Sve što je potrebno je da zagrijete vodu i dodate sastojke. Dobro ih promješajte, sačekajte da se tečnost malo prohladi i popijte pred odlazak u krevet. Na taj način će tijelo da odradi svoj posao dok spavate.

Prvi rezultati bi trebalo da budu vidljivi već nakon sedmicu dana. Takođe, napitak konzumirajte ne duže od mjesec dana, nakon čega je potrebno napraviti pauzu od barem 2 nedelje, navodi se na sajtu hlalalablogger.com.

Zašto je baš ova kombinacija efektna?

Jabukovo sirće je odavno poznato kao sjajan suplement za gubitak kilograma. Poznat je kao “ubica apetita”, pa samim tim čini da se duže osjećate sitim, a neka istraživanja su dokazala i da usporava odlazak hrane iz želudca.

Kada je u pitanju limun, dobro se zna da ima malo kalorija, a puno vitamina, te da takođe spada u namirnice koje smanjuju osjećaj gladi.

Sa druge strane, imamo i med. Ruku na srce, svi mi volimo da konzumiramo nešto što ima lep ukus. Tu upravo pomaže med, jer je, ne samo ljekovit, već ima i hranljiva svojstva, odnosno sadrži zdrave masti i minerale.

Cimet je odličan i za respiratorne i za digestivne probleme, a topla voda je nezaobilazna kada je u pitanju proces mršavljenja.

Naravno, vodite računa. Ukoliko ste alergični na neki od sastojaka, nemojte ih konzumirati prije konsultovanja sa odabranim ljekarom.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće