Ispiši ovu stranicu

RIJEŠITE se odvratnih gljivica na nogama! Samo 3 dana vam treba, SVE IMATE U KUHINJI!

Koliko puta ste se osjećali neprijatno zbog toga što vam noge smrde nakon izuvanja cipela, a da li ste znali da uzrok nije nehigijena ili nečiste čarape, nego problem je u tom što imate gljivice na nogama.


One su pored kurjeg oka, uraslog nokta jedna od najgorih stvari koje mogu pogoditi vaša stopala, a ono što je prbolem sa ovim što je to jako teško oboljenje kojem treba mnogo posvetiti vremena kako bi nestao.

 

Na internetu možemo da pronađemo bezbroj riješenja za uklanjanje gljivica, ali i apoteke su pune preparata za to, a da li ste znali da lijek za to imate u svom domu.

U današnjem članku pričamo o par načina o tome kako se riješiti gljivica, a prvi i najbolji savjet jeste da u lavor naspete tople vode i sirće u kojem ćete vaše noge držati nekih desetak minuta.
Naklon toga u drugi lavor naspite toplu vodu i sodu bikarbonu.
Istina, ovo je jako spor proces ali za mjesec dana biste se trebali riješiti gljivica na nogama.

Drugi način jeste da pripremite jednu gustu smjesu koja se satoji od jedne kašikice kanterionovog ulja, kašike brašna i kašike šećera.
Kada dobijete gustu masu od ovog, lijepo je nanesite na prste i umotajte gazom, a ovo bi trebali ponavljati tri noći zaredom i trebali biste vidjeti rezultate ubrzo.
Javite nam rezultate

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće