Ispiši ovu stranicu

UKLONITE KURIJE OKO ZA SAMO 2 DANA

Ne bacajte pare, LIJEK JE U VAŠOJ KUĆI CIJELO VRIJEME

Kurje oči danas predstavljaju ogroman problem velikom broju ljudi. Ono se najčešće javlja na stopalu, a može biti i na nožnim prstima, kao i na peti. Kurje oči se obično javljaju zbog obuće koja ne odgovara vašem stopalu, a isto tako može vam prijeći dok ste u bazenu ili ako nosite nečiju obuću koji imaju kurje oko.

Ovo je jedan od najlakših načina da se otarasite zauvijek kurjeg oka. Za prvi korak potrebno je da potopite stopala u toplu vodu tako da gruba mrtva koža omekša.

Evo koraka koje treba da pratite:

– osam do deset šoljica tople vode

– So (nije obavezno) jedna do dvije kašičice

– Lavor za stopala

– Kamen za pete

– Peškir

– Ulje ili hidratantna krema

– Čarape

Nakon toga, uradite sljedeće:

Napunite lavor toplom vodom, a ukoliko koristite sol, dodajte je u vodu. Držite stopala oko 20 minuta do pola sata. Poslije izvadite noge i trljajte kamenom preko mjesta gdje se kurje oko nalazi, ali nemojte ga grubo trljati.

Poslije toga isperite stopala i osušite ih. Nanesite kremu tako da je bude više na području gdje imate kurje oko, a prije nego što odete na spavanje navucite čarapu.

Osim ovog načina postoji još jedan za koji vam je potreban samo jedan sastojak. A to je čuvarkuća. Dakle, sve što je potrebno da uradite je da uzmete list čuvarkuće ogulite tanki sloj sve dok ne počne curiti sok. Poslije toga, samo lagano list naslonite na kurje oko i zalijepite flasterom. Navucite čarapu i ostavite preko noći. U vrlo kratkom periodu riješit ćete se kurijih očiju.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće