Ispiši ovu stranicu

Ako koristite ovu aplikaciju na Androidu, nikako je ne nadograđujte dok se problem ne riješi

Društvena mreža Twitter sa svojeg je službenog profila uputila apel svim korisnicima da nikako ne nadograđuju aplikaciju Twitter na android smartphone uređajima.

Razlog je taj što se nadograđena aplikacija sruši istog trenutka kad se i otvori. Iz Twittera poručuju da rade na rješavanju problema.

Nedugo nakon što je Twitter morao popraviti sigurnosni propust koji je dopuštao hakerima da otmu tu aplikaciju s Androida, na njihovoj mobilnoj aplikaciji pojavio se novi, frustrirajući bug. Iskusili su ga svi korisnici Androida koji nadograde aplikaciju Twitter jer im se aplikacija sruši istog trenutka kad se i podigne.

Istražujemo taj problem s najnovijom verzijom naše aplikacije za Android koji uzrokuje njezino trenutačno gašenje nakon otvaranja, stoji u objavi Twittera na njihovu službenom profilu.

Ako koristite Twitter na Androidu, naša je sugestija da je ne nadograđujete dok vas ne obavijestimo da je stvar popravljena. Žao nam je zbog neugodnosti! piše u objavi.

Prije svega mjesec dana Twitter je isto tako popravljao bug koji je hakerima omogućavao da otmu aplikaciju s mobitela drugih korisnika te njome upravljaju. Taj je problem riješen hitnom nadogradnjom, a nije zabilježen nikakav slučaj pokušaja hakera da iskoriste tu slabost dok je ona još i postojala.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće