Ispiši ovu stranicu

Stomak će spasti bez ikakve dijete

Jedite ovo samo 3 dana za večeru i izgubit ćete i do 6 kilograma za manje od sedmicu

Dolazi nam polahko i ljeto i svi naravno želimo izgledati najbolje što možemo. Kako biste se riješili viška svojih kilograma sa kojima se, neki duže neki kraće, borite, savjetujemo vam da obavezno probate ovaj vrlo jednostavan recept za salatu koji je idealan za doručak i večeru i on će pored toga i te kako pomladit vaše tijelo.

Povezana slika

 

Danas je gojaznost bolest modernog doba. Nikada nije bilo više oboljenih u cjelokupnoj historiji čovječanstva. Od onih koji su baš otišli u ekstreme po pitanju debljine, do onih koji su zbog nezdravog načina života (ili genetskih predispozicija) oboljeli od raznih bolesti – problemi sa krvnim pritiskom, začepljene arterije, bolest štitne žlijezde (ubrzani ili usporeni rad) i tako dalje.

Svi oni imaju za zajedničko nezdravu prehranu oboljelog (između ostalog). Pored toga, stres i ovaj ubrzani moderni život nikako ne olakšavaju situaciju.

U nastavku vam donosimo recept za mršanje koji je najprije zdrav za vas i vaš organizam, a sekundarno – možete smrštati brzo konzumirajući ovu salatu.

Sastojci koji su vam potrebni da napravite sebi ovu “diet salatu” su:

  • Kupus
  • Repa
  • Mrkva
  • Sok od limuna
  • Maslinovo ulje

Slikovni rezultat za kupus salata mrkva repa

Zreli kupus, repa i mrkva treba da se izrenda i doda u posudu u omjeru 3: 1: 1. Kada to napravite, dodajte potom začine po svom ukusu (peršun, celer …). Pomiješajte povrće kako biste se riješili soka. Zatim dodajte malo limunovog soka.

Slikovni rezultat za kupus salata mrkva repa

Na kraju ulijte maslinovo ulje ili neko drugo biljno ulje po vašem izboru. Nemojte soliti svoju salatu. To je to!

Vaš obrok je konačno spreman. Preporučujemo da jedete ovu salatu za večeru tri dana zaredom i vidjet ćete prve rezultate koji će vas oduševiti.

Izvor: Lijek iz prirode.com

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće