Ispiši ovu stranicu

Umjesto jutarnje kafe, pila je jabukovo sirće na prazan stomak: Oduševiti će vas njeni rezultati!

Umjesto šoljice kafe, ova žena je odlučila da svakog jutra pije jabukovo sirće. Evo šta joj se desilo sa tijelom…


Rejčel Lapidos, novinarka portala “Well and Good”, riješila je da uradi mini eksperiment na temu zdravlja, te da vidi kako jabukovo sirće djeluje na organizam.

Ona je svako jutro pila sirće na prazan želudac i već za jednu nedelju primijetila određena poboljšanja.

U nastavku vam otkrivamo njeno iskustvo…

“Prvi dan eksperimenta je prošao u redu. Izvukla sam se iz kreveta, a umjesto kafe sebi sam sipala rakijsku čašicu sirćeta. Dodala sam malo vode i naiskap popila. Zbog jačine, oči su mi momentano zasuzile, te sam odmah uzela još vode.
Moram da priznam da sam se odmah razbudila, ali ojsetila sam kako mi grlo i stomak gore. Kasnije sam se konsutlovala sa nutricionistom koji mi je rekao da sam vjerovatno sipala premalo vode. Idelan odnos je 250 ml vode na dvije kašičice sirćeta, jer u suprotnom možete da oštetite zube i sistem za varenje.”

Rejčel je u daljem tekstu istakla da je ipak prvo jutro uplašilo, ali je nastavila dalje slijedeći uputstva doktora sa kojim se konsultovala. Nakon sedam dana, ona je jasno uočila promjene na svom tijelu koje je otkrila u nastavku.

“Nakon tri dana naduvenost je splasnula. Moja energija je bila neuporedivo veća. Takođe, primijetila sam da mi koža blista i da je primetno ljepša. Ipak, ne mogu da tvrdim da je za to zaslužno sirće ili litri i litri vode koje sam pila kako bih se riješila njegovog ukusa u ustima.”

Na kraju Lapidosova je istakla da uslijed redovne upotrebe jabukovo sirće može da smanji razne upale i holesterol, eliminiše kiselinu i gorušicu, kao i da pozitivno utiče na mršavljenje.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće