Ispiši ovu stranicu

Greške koje radite svaki dan, a zbog njih se osjećate još deblje

Uvijek se osjećate loše kada listate časopise jer se vaše tijelo razlikuje od tijela kakva se nalaze u njima. Naravno da se razlikuje kada su tijela s naslovnica produkt photoshopa.

"Ni ja ne izgledam kao Cindy Crawford kada se probudim", poznata je rečenica slavnog supermodela kojom nam je htjela reći da su čak i najveće svjetske ljepotice plod visažista, frizera, dobrog osvjetljenja, fotografa i onda u konačnici postprodukcije.

Programi vježbanja i prehrane, kao i industrija mode, nameću nam idealne proporcije kojima ne bismo trebali težiti jer kao prvo ne postoji jedna idealna proporcija.

Ljudi imaju različite proporcije i građu tijela, a ako i postoji nešto što bi se moglo nazvati idealnom proporcijom obično je plod izgladnjivanja ili pak intervencije plastičnih hirurga, piše Dnevno.hr.

Vlastito tijelo trebamo prihvatati realistično, a ne prema diktatu modne ili fitness industrije. Uostalom, nikad ne znate. Za neku žena koja je izrazito mršava, lako ćete zaključiti da je zdrava, a možda je jako boležljiva, dok je putena krasotica sa šlaufićima oko struka pored nje zdrava kao dren.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće