Ispiši ovu stranicu

Mnogi su stradali zbog ujeda stršljena ,a ne znaju da oni od ovoga padaju na licu mjesta nepomični !!

Ove godine smo imali veliku navalu stršljenova koji važe za najopasnije insekte na ovim prostorima jer su i vrlo često smrtonosni .

Činjenica je da su tri ujeda stršljena jednaki jednom ujedu zmije otrovnice što je uistinu velika opasnost po život i zdravlje .Jedan čovjek iz Srbije je došao do jednog odličnog metoda da ubijete stršljenove .

Odlučio taj svoj patent podijeliti sa svima putem društvenih mreža u nadi da će pomoći ljudima u regionu prilikom odbrane od ovih “ubica ” . Podsjećamo da je prije mjesec dana u Tuzli u Bosni i Hercegovini preminuo jedan čovjek od ujeda ovog smrtonosnog insekta . On je pomiješao i magičnu supstancu pa zakačio flaše na mjestu gdje lozu uzgaja, gdje je svakog dana u njima vidio svoje nove žrtve, a u sopstvenom dvorištu i bašti se sada mnogo bezbjednije osjeća, jer zna da je doprinio tome da njegova djeca u svakoj igri budu sigurnija.

Ono što trebate da uradite je sljedeće:

Na plastične boce zalijepite samo dvije stvari koje djeluju u kombinaciji ubitačno na leteće napasti: to je lijepak za hvatanje miševa, kao i slatko nekog voća (pokušao je i sa sokom i bilo je jako efikasno)

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće