Ispiši ovu stranicu

Čak dugogodišnji pušači odmah prestaju pušiti

Smjesa koja se pravi za samo dvije minuta, a uništit će vam želju za cigaretama zauvijek

Poznata doktorka Antoniana Scipina koja dolazi iz Rusije je savjetovala sve svoje pacijente kako mogu da prestaju pušiti za samo par dana. Djelovanje ove smjese je zaista čudesno i do sada nema niko da se žalio. Ovaj smjesa može uništiti svaku želju za nikotinom u vašem tijelu, dok je njena priprema zaista jednostavna.

Sve što vama treba se već nalazi u vašem domu, a potrebno vam je samo suho lišće bokvice. Kada budete spremali ovu smjesu, onda ćete krenuti tako što ćete uzeti par suhih listova bokvice, pa ih onda staviti u teglu i preliti sa pola litre prokuhane vode, te nakon toga pokriti teglu i ostaviti da ona stoji dva sata.

Preko dana ćete korsititi ovu smjesu tako što ćete piti cijeli sadržaj iz tegle. Trebate konzumirati svaki dan ovu smjesu sve dok vam ne nestane potreba za pušenjem u potpunosti. Već je dokazana preko istraživanja da ova biljka smanjuje potrebu tijela za nikotinom što je čini i tako efikasnom.

Ukoliko budete pili ovaj čaj samo sedam dana, onda ćete vidjeti već da vam se želja za pušenjem smanjuje. Kroz nekoliko dana će već ta potreba za pušenjem polako nestajati i kada budete koristili ovaj čaj mjesec dana, onda je veoma vjerovatno da ćete prestati pušiti zauvijek i isto tako možete žvakati svježe listove ove biljke.

Ljekovitost bokvice je zapravo ogromna, te prijašnja istraživanja svjedoče da se ova biljka koristila još u rimskom dobu. Čaj od bokvice vam može pomoći kod oboljenja disajnih organa, ali i kašlja. Da bi imali još bolja dejstva od ove biljke, onda se preporučuje kombinacija sa majčinom dušicom.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće