Ispiši ovu stranicu

Orašani osvojili 56 medalja i 5 pehara

U jubilarnoj, 25. godini svog postojanja TKD Orašje organizirao je Međunarodno taekwondo prvenstvo “Orašje Open 2018.”.

Najveći sportski događaj ove godine u Posavskoj županiji održan je u sportskoj dvorani Srednje škole fra Martina Nedića i okupio je 166 natjecatelja iz 14 klubova iz BiH i Hrvatske.

Sportski spektakl

- Iza nas je veliki sportski spektakl i naše zadovoljstvo je uistinu veliko kada je u pitanju organizacija prvenstva i uspjeh članova našega kluba. Dobili smo pohvale sudionika natjecanja da je organizacija bila na razini Europskog prvenstva, počevši od odlične sportske dvorane, do uvjeta za sve sudionike i posjetitelje. Raduje nas što tijekom borbi nije bilo ni jedne ozbiljnije ozljede natjecatelja - naglasio je Marko Stanić, predsjednik Organizacijskog odbora i predsjednik TKD Orašje. Taekwondo klub Orašje trenutačno ima 60 članova, a na prvenstvu je nastupio s 43 borca u tri discipline i postigao izvanredan uspjeh. Ukupno su osvojili 56 medalja, od toga 13 brončanih, 19 srebrnih i 24 zlatne, te 5 pehara. Uz navedeno, TKD klub Orašje bio je ekipno prvi u disciplini kick i vrtićanci te po skupinama 1. mjesto mlađe kadetkinje i 3. mjesto ekipno mlađi kadeti. Posebno priznanje za najbolje u svojim kategorijama u kicku dobili su Damjan Pejić i Ajla Smajlović, a Orhan Badžak proglašen je najboljim vrtićancem.

Razočaranje

Uz sve zadovoljstvo novom žetvom medalja i priznanja, domaćini su razočarani potezima pojedinih klubova koji su svega nekoliko sati prije službenog zatvaranja prijava otkazali nastup, što, kažu, nikako ne priliči sportašima. - Ne bih želio imenovati ih, ali smo tijekom svih ovih godina bili redoviti sudionici na njihovim turnirima i razmislit ćemo o budućoj suradnji - kazao je trener i predsjednik kluba Marko Stanić, nositelj crnog pojasa 6. dan.

Autor: Marko Mišković

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće