Ispiši ovu stranicu

Pretučen Ministar branitelja Marijan Kopić

Ministar branitelja vlade Županije Posavske Marijan Kopić pretučen je sinoć na benzinskoj postaji Vinković u Boku. Mup je o incidentu izvijesito slijedeće

Dana 23. studenog PS Orašje je zaprimila prijavu KD „Nasilničko ponašanje“ koje se dogodilo u Boku ispred BP Vinković, na način da su tri nepoznate osobe fizički napale na četrdesetpetogodišnjeg M.K. iz Oštre Luke od kojeg napada je isti zadobio tjelesne ozljede po konstataciji dežurnog liječnika Doma zdravlja u Orašje zbog čega je zadržan u Županijskoj bolnici u Orašju. S događajem je upoznat dežurni istražitelj OKP PU Orašje koji će zajedno s policijskim službenicima poduzeti zakonom predviđene mjere i radnje.

Ministru Kopiću ovo nije prvi fizički obračun. Ranije su kružile informacije o fizičkim obračunima ministra, no MUP je sve zataškavao.

Ministar Kopić miljenik je HDZ-a BiH te je Ministar s neformalnom titulom najneškolovanijeg ministra u Europi. Na ministarsku funkciju postavljen je od strane HDZ-a BiH u sklopu koalicijskog dogovora kada je HDZ BiH kupio ruku HSP-a koja je tada HDZ-u BiH trebala da formira vladu Županije Posavske.

Autor: Mario Pejić

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće