Ispiši ovu stranicu

Đuro Topić u samoizolaciji: Nastavljeni prosvjedi poljoprivrednika.

Predsjednik Vlade Županije Posavske Đuro Topić od četvrtka( 06.08.) nalazi se u samoizolaciji.

Budući je član obitelji predsjednika Topića potvrđen pozitivnim na korona virus COVID-19, a predsjednik je bio u kontaktu sa njim, odmah je po saznanju istog upućen u samoizolaciju, prenijeli su nas službenim stranicama vlade Županije Posavske.

Samoizolaciju Topića komentirao je i Marko Čaktaš jedna od brojnih prosvjednika u Odžaku, objavivši na Facebooku kako Topić samoizolacijom želi pobjeći od problema Odžačkih poljoprivrednika, koji i dalje prosvjeduju tražeći da rade Odžačku zemlju.

-Evo najnovije vijesti: predsjednik Vlade nam je u samoizolaciji. Sada će vjerojatno za njim i ministar poljoprivrede. Pa čega se sve neće sjetiti samo kako bi dobili na vremenu i prolongirali agoniju naših poljoprivrednika, majko mila!
Da budemo načisto, osnovni cilj grupe ljudi bliskih ‘uzurpatorskoj firmi’ je dovođenje na vlast u općini Odžak načelnika i vijećnika koji će raditi za interese te firme.
Sadašnji načelnik im ne odgovara više jer se ‘okrenuo’ kada je shvatio kakva se igra igra.
Za očekivati je da će na predstojećim Lokalnim izborima opet ministar poljoprivrede (ako ne bude i tada još uvijek u samoizolaciji) obilaziti biračka mjesta po općini Odžak sa vlasnikom ‘uzurpatorske firme’ iz Hrvatske, kao što je to radio i na dan izbora 2016.g.

Izvori: Vlada ŽP, Facebook

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće